söndag 2 augusti 2009

en jävlig situation jag försatt mig i "2

Först bara: SHIT SHIT SHIT Martina. Vilken skit.

Mitt liv är inte heller på topp, även om jag inte har någon fet simulera blodkräknings-story att flasha med. Mitt liv är mer som en knögglig sönderläst söndagsbilaga till någon skitig skvallertidning (som typ Klick för 7 kr).

Ett. Mitt hem är så äckligt att jag inte vill vistas i det.
Strumporna fastnar när jag försöker gå in i köket, i någon slags ektoplasma som lagt sig över golvet, bestående av gammal kaffesump och intrampade vegetariska matrester. Det ligger smutsiga kläder, tusen fallna blonderade hårstrån och trasiga cdskivor över hela golvet/sängen/bordet/toaletten och allt luktar ruttet för jag har inte diskat på två veckor och det är rötmånad.

Två. Mitt konto blinkar tomt trots en rejäl lön jag fick förra jävla veckan.
Vafan har jag gjort av alla pengar? Stoppat upp dom i röva? Nej, eftersom jag inte kan vara hemma i min svinstia utan att få fetus the ångest så har jag gått ut och försökt roa mig och sedemera spenderat cashen på massa transfettsfyllda pommes på donken å mängder av onödiga öl på krogen varje kväll i hopp om att ha lite roligare, vilket bara resulterat i att jag blivit fetare.

Tre. Eftersom jag supit varje dag i typ två veckor så har jag nu dragit på mig en retsam överjävlig huvudvärk som dundrar dygnet runt. Inget hjälper. Inte ipren, inte filmkväll med Racke, inte dricka proviva.

Så... vad ska jag göra?
Jo, åka på festival i övermorgon. Alltså supa konstant i en vecka. Igen.
Det innebär att jag MÅSTE städa upp (pallar inte komma hem till ett hem som efter en ännu en vecka garanterat kommer ha transformerats till en förruttnande kompost...), alternativt skaffa städhjälp (vilket jag ABSOLUT inte har råd med).

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

Nu fick jag ännu mer huvudvärk av att skriva det här.
Och det allmänna odefinierade dåliga samvetet som skaver i hjärttrakten växte ännu mer.

Inga kommentarer: